Iskanje Iskanje

Odvoz nepravilno parkiranih vozil

Splošne informacije

Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice, d. o. o. (v nadaljevanju JP LPT d. o. o.) na podlagi Odloka o urejanju prometa v Mestni občini Ljubljana – s spremembami in dopolnitvami izvaja odvoz nepravilno parkiranih vozil. JP LPT d. o. o. nepravilno parkirana vozila odpelje na lokacijo na Cesti dveh cesarjev, kjer se nahaja tudi blagajna za poravnavo stroškov odvoza in hrambe navedenih vozil.

Pajek 1 1

Stroški

Višina stroškov za odvoz nepravilno parkiranega vozila ter višina stroškov za hrambo je določena v Odloku o urejanju prometa v Mestni občini Ljubljana – s spremembami in dopolnitvami.

Stroški za odvoz nepravilno parkiranega vozila znašajo 100 €. Hramba nepravilno parkiranega vozila znaša 5 € na dan. V navedenih cenah storitev je vključen DDV v višini 22%.

Višino stroškov za odvoz tovornega vozila, avtobusa ali drugega vozila, ki ga ni mogoče odstraniti z intervencijskim vozilom ‒ pajkom, se zaračuna po dejanskih stroških, kot jih odmeri zunanji izvajalec storitve odvoza tovornega vozila, avtobusa ali drugega vozila.

Obratovalni čas

Obratovalni čas za prevzem nepravilno parkiranega vozila je od ponedeljka do petka med 6.00 in 22.00 uro. Znotraj obratovalnega časa deluje tudi blagajna za poravnavo stroškov odvoza in hrambe navedenih vozil. V nočnem času se plačilo lahko izvede samo z bančno kartico, ne pa tudi z gotovino.

Za ogled lokacije oziroma prevzem vozila kliknite TUKAJ

Nazadnje osveženo: 11:13

Znamka

Volkswagen

Tip

Arteon

Kraj odvoza

HUBADOVA ULICA

Datum

24. 07. 2024

Znamka

Kia

Tip

/

Kraj odvoza

DEVOVA ULICA

Datum

09. 07. 2024

Znamka

Mercedes

Tip

BENZ

Kraj odvoza

GLAVARJEVA ULICA

Datum

09. 07. 2024

Znamka

Nissan

Tip

kombi

Kraj odvoza

CELOVŠKA CESTA

Datum

03. 07. 2024

Znamka

Renault

Tip

TVINGO

Kraj odvoza

ŠTEMBALOVA ULICA

Datum

27. 06. 2024

Znamka

Renault

Tip

TWINGO

Kraj odvoza

KAPITELJSKA ULICA

Datum

18. 06. 2024

Znamka

Renault

Tip

CLIO

Kraj odvoza

DEVOVA ULICA

Datum

15. 02. 2024

Znamka

Hyundai

Tip

COUPE

Kraj odvoza

Datum

11. 01. 2024

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.