Iskanje Iskanje

Novost na Ljubljanskih parkiriščih

Datum

Sreda, 6. 9. 2023

Spoštovani uporabniki parkirišč Javnega podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice,

z veseljem vas obveščamo o inovativni pridobitvi, ki smo jo pripravili za vas. V sodelovanju s podjetjem Carendrive d.o.o. vam prinašamo dodano vrednost naših parkirišč, saj boste lahko od sedaj naprej svoje vozilo očistili kar v času parkiranja. 

Carendrive d.o.o. je uveljavljeno podjetje, specializirano za pranje vozil na terenu brez obsežne porabe vode. Njihova inovativna metoda omogoča, da vaše vozilo zasije v novi luči, ne da bi pri tem posegali po dragocenih naravnih virih. Z veseljem sporočamo, da so se odločili postati del naše ponudbe, da bi vam olajšali in polepšali vaše izkušnje parkiranja.

Odslej lahko na naših parkiriščih – GH Kongresni trg, Tivoli I, II, Križanke (Nuk II), Dolgi most P+R, Barje P+R, Gospodarsko razstavišče– izkoristite storitev osnovnega zunanjega pranja vozil. Vašemu vozilu bodo strokovnjaki podjetja Carendrive povrnili sijaj in čistočo, medtem ko boste vi uživali v svojih opravkih. Kar morate narediti je, da zgolj parkirate in se naročite na storitev. 

Cena za osnovno zunanje pranje vozila znaša 20,00 EUR z DDV. Storitve bodo na voljo vsak dan od ponedeljka do nedelje, tako da boste lahko svoje vozilo osvežili kadarkoli v tednu.

Verjamemo, da bo ta nova ponudba pripomogla k še bolj prijetnemu parkiranju in izkušnji uporabe naših parkirišč. Skupaj z Carendrive d.o.o. gradimo trajnostno naravnano prihodnost, ki združuje praktičnost, varstvo okolja in vrhunsko storitev.

Na storitev osnovnega pranja se lahko naročite preko povezave: Naroči pranje/storitev - CareNDrive

Hvala za vašo zvestobo in zaupanje.

2

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.