Iskanje Iskanje

Nadgradnja aplikacije Urbana

Datum

Torek, 4. 7. 2023

Spoštovani, 

seznanjamo vas, da je MOL v sodelovanju z Javnim podjetjem Ljubljanski potniški promet, d.o.o. danes 4.7.2023 lansiralo nadgradnjo aplikacije Urbana.

Prenovljena aplikacija omogoča tudi izboljšano uporabniško izkušnjo uporabnikov parkirišč v upravljanju Javnega podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice, d.o.o..

Aplikacija Urbana predvsem omogoča izvesti nakup produkta P+R, kjer se vam ob plačilu parkirnine v aplikaciji prikažeta dve brezplačni vožnji z mestnim avtobusom. Prednost takega nakupa je, da uporabnik za nakup ne dobi potrdila o plačilu, katerega je potrebno namestiti na vidno mesto v vozilo ter si tako prihrani dragocen čas, katerega lahko nameni drugim aktivnostim.

Prav tako si lahko z aplikacijo Urbana na parkiriščih brezstično odprete zapornico in pričnete parkiranje. Ob zaključku se z vozilom pripeljete do izhodnega terminala, preko aplikacije odprete izhodno zapornico, sama aplikacija pa vam naredi obračun parkirnine, katero vam obračuna znotraj prednastavljenega načina plačila ( plačilna kartica, valu, pay pal, dobroimetje).

Kot zadnje omenjamo, da si lahko parkirnino znotraj zavihka Upark uredite hitro in enostavno na način, da si vnesete v aplikacijo registrsko številko osebnega vozila, za katerega plačujete parkirnino, zavrtite gumb za izbor dolžine parkiranja ter potrdite parkiranje.

Ob zaključku parkiranja lahko parkiranje ustavite in plačate parkirnino do minute natančno.

Več o posodobljeni Urbani in njenih novih funkcionalnostih si lahko preberete TUKAJ.

357721620 652644126892870 4368844776466321057 N

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.