Iskanje Iskanje

Parkirišče BS/4 za Bežigradom

Datum

Torek, 15. 2. 2022

Od včeraj, dne 14. 2. 2022 lahko za Bežigradom na Dunajski cesti 184 - 198 parkirate na parkirišču BS/4, katerega smo prevzeli v upravljanje. Parkirišče ima skupaj 104 parkirna mesta, od katerih so štiri namenjena gibalno oviranim osebam, pet parkiranju vozil po sistemu souporabe, eno parkirno mesto pa dostavi.

 Vhod na in izhod iz parkirišča je opremljen z dvema avtomatskima vhodno - izhodnima sistemoma, parkirnina pa se poravna na avtomatski blagajni, ki stoji ob vhodu na parkirišče.

Strošek dnevnega parkiranja od ponedeljka do nedelje za vsako začeto uro znaša 1,20 EUR, strošek nočnega parkiranja od 19. do 7. ure pa 1,80 EUR. Na parkirišču BS/4 omogočamo tudi mesečni najem parkirnega mesta, ki znaša 36 EUR .

Parkirnino za osem parkirnih mest, ki se nahajajo nasproti Pošte Slovenije in niso znotraj režima avtomatsko vhodnega - izhodnega sistema se poravna na parkomatu, kateri stoji ob vhodu na parkirišče.

Parkirisce Bs 3
Parkirisce Bs 4
Parkirisce Bs 6
Parkirisce Bs 1
Parkirisce Bs 2
Parkirisce Bs 5

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.