Iskanje Iskanje

Obvestilo uporabnikom parkirišča Žale

Datum

Sreda, 27. 10. 2021

Spoštovani,

vsem obiskovalcem pokopališča Žal, ki so bili dne 25.10.2021 udeleženi večjih čakalnih vrst pred blagajno za plačilo parkirnine, se za nastale nevšečnosti opravičujemo.

Žal nismo že v začetku tega tedna pričakovali tolikšno obiskanost, smo pa nemudoma pristopili k rešitvi problema.

Takoj ob zaznanem povečanem zastoju pred blagajno, smo omogočili ročno plačevanje parkirnine preko zaposlenega JP LPT, kar prispeva k zmanjševanju vrste obiskovalcev za plačilo parkiranja na blagajni in posledično hitrejšemu odhodu iz parkirišča, danes pa smo na tem območju postavili še dodatno blagajno za plačilo parkirnine.

Posodobili smo način vstopa in izstopa na/iz parkirišča Žale V z možnostjo plačevanja parkirnine s kartico Urbana tudi na izhodu iz parkirišča, zaradi česar, v primeru vstopa s kartico Urbana, obisk blagajne ni potreben.

V tem času je parkiranje na omenjenih parkiriščih brezplačno. V dneh od 30.10.2021 do vključno 1.11.2021 pričakujemo večjo obiskanost pokopališča Žal, zato bodo že od petka, dne 29.10.2021, od 19.00 ure, do torka dne 2.11.2021, do 7.00 ure dvignjene vse zapornice na parkiriščih v okolici Žal: Žale I, Žale II, Žale III, Žale IV, Žale V.

Za usmerjanje prometa za čas brezplačnega parkiranja oziroma dvignjenih zapornic bodo na terenu prisotni tudi zaposleni JP LPT.

Hvala za razumevanje.

Zale 5 Dron 1

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.