Iskanje Iskanje

Najem parkirnega mesta v PH Ilirija

Datum

Ponedeljek, 3. 6. 2024

Seznanjamo vas, da bo kmalu odprla svoja vrata parkirna hiša Ilirija s 333 parkirnimi mesti. Nekaj parkirnih mest bo namenjenih tudi stanovalcem – abonentom.

V nadaljevanju objavljamo nezavezujoče povpraševanje za najem parkirnega mesta pod pogoji in ceni za stanovalce.

Cena za najem parkirnega mesta je predvidena v višini 70,00 EUR na mesec. Vlogo za najem pod pogoji za stanovalce lahko oddajo stanovalci znotraj območja med Gosposvetsko cesto (hišna številka 1, 3, 5 in 7), Slovensko cesto (hišne številke 27, 29, 31, 33, 35, 37 in 41), Šubičevo ulico (hišne številke 2, 4, 6, 8 in 10) ter Bleiweisovo cesto, ki za svoja vozila nimajo izdanih dovolilnic za stanovalce v območju C1 in C5 ali S16 ali nimajo lastne garaže oz. dvorišča (zemljevid območja je priložen).

Zemljevid si lahko ogledate TUKAJ.

Pogoji za sklenitev pogodbe za mesečni najem parkirnega mesta so naslednji: da je prosilec lastnik stanovanjske enote in lastnik osebnega avtomobila ali uporabnik službenega osebnega avtomobila ali uporabnik osebnega avtomobila na podlagi pogodbe o lizingu oziroma pogodbe o poslovnem najemu ter ima stalno prebivališče na območju.

Svoj interes za mesečni najem parkirnega mesta pod pogoji za stanovalce lahko potrdite na elektronski naslov info@lpt.si ali pisno na naslov JP LPT d.o.o., Kopitarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana do 30. 6. 2024.

Informativna vloga še ne pomeni dodelitve oz. uvrstitve v čakalno vrsto za najem parkirnega mesta.

Na naši spletni strani bomo naknadno objavili uradni javni razpis, na katerega bodo lahko vsi interesenti podali vloge za najem parkirnega mesta v parkirni hiši Ilirija in bodo tudi po vrstnem redu prispelih vlog uvrščeni na listo za najem parkirnega prostora.

V primeru, da vsa parkirna mesta ne bodo dodeljena stanovalcem – abonentom, se bodo prosta parkirna mesta dodeljevala tudi stanovalcem, ki ne sodijo v označeno območje. 


Prej

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.