Iskanje Iskanje

Valentinovo drsanje na Ledeni pravljici

Datum

Petek, 16. 2. 2024

Ura

Od 17:00 do 21:00

Lokacija

Odpri v Google Zemljevidu

Valentinovo drsanje na Ledeni pravljici na Pogačarjevem trgu je dogodek, ki bo obogatil valentinov vikend z romantično atmosfero na ledu. Dogodek bo potekal 16. februarja od 17:00 naprej.

Vsak obiskovalec bo imel priložnost, da se vpiše pri blagajni ter sodeluje v nagradni igri. Ob 20:00 uri bomo izžrebali srečni par, ki bo prejel nagrado - popolnoma nove drsalke, ki jih podarja sponzor dogodka Sport Station.

Ambient na Pogačarjevem trgu bo posebej okrašen. Ustvarili bomo čarobno vzdušje za zaljubljene pare in vse ljubitelje drsanja. Lučke, okraske in srčkane dekoracije bodo ustvarile idilično kuliso, primerno za praznovanje ljubezni in druženje na ledu.

Ne zamudite te priložnosti za ustvarjanje nepozabnih trenutkov v družbi svojih ljubljenih. Pridružite se nam na Valentinovem drsanju na Ledeni pravljici, kjer bomo skupaj ustvarjali spomine, ki bodo trajali še dolgo.

Valentinovo Drsanje

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.