Iskanje Iskanje

Pustno drsanje na Ledeni pravljici

Datum

Sobota, 10. 2. 2024

Ura

Od 11:00 do 21:00

Lokacija

Odpri v Google Zemljevidu

Pustno drsanje na Ledeni pravljici na Pogačarjevem trgu bo pravo doživetje, saj bomo poleg smeha, zabave in drsanja na ledu brezplačno maškaram delili tudi odlične krofe iz Pekarna Pečjak! Dogodek bo potekal 10. februarja, od 11:00.ure naprej.

Vsak obiskovalec se lahko vpiše pri blagajni ter sodeluje v nagradni igri. Ob 14:00 uri pa bo posebno vzdušje, saj bomo izžrebali srečno masko, ki bo prejela posebno nagrado. Čisto nove drsalke. Sponzor dogodka je podjetje Sport Station.

Pekarna Pečjak in Sport Station, ki bo poskrbel za nepozabno pustno izkušnjo z brezhibnimi drsalkami. Ambient na Pogačarjevem trgu bo prirejen pustni tematiki, s pisanimi barvami, maskami in veselim vzdušjem. Pričakujte razigrano vzdušje, ki bo dodalo piko na i vašemu pustnemu doživetju. Ne zamudite te priložnosti za norčijo, smeh in drsanje v družbi prijateljev. Pridružite se nam na Pustnem drsanju na Ledeni pravljici, kjer bomo skupaj ustvarjali nepozabne trenutke.

Vabljeni 1920 X 1005 Pik

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.