Iskanje Iskanje

PEKARNA PEČJAK

PEKARNA PEČJAK

Kontakt: 01/42 53 070

Instagram: @pekarnapecjak

Facebook: PecjakPekarna

 

-      Ponudba

  • Kavarna in trgovina
  • Prodaja sveže pečenega kruha in peciva
  • Prodaja testenin, zamrznjenih izdelkov, keksov in potic 

 

-      Dodatna storitev

/

-      Zgodovina

Pekarna Pečjak je družinsko podjetje z več kot 50- letno tradicijo. Proizvaja širok nabor prehrambnih izdelkov: zamrznjene gotove jedi in priloge, sveže in zamrznjeno pecivo in testa, testenine, sveži kruh in pekovske izdelke, sveže slaščice, potice in keksi. Je vodilni slovenski proizvajalec zamrznjenih izdelkov iz listnatega, listnato-kvašenega, vlečenega in krompirjevega testa ter eden največjih proizvajalcev bureka v EU. Izdelki so pripravljeni iz kakovostnih surovin, bogatih nadevov, kjer so uporabljene naravne sestavine brez nepotrebnih dodatkov. Izdelki so zasnovani tako, da omogočajo hitro in enostavno pripravo jedi.


Kakovost izdelkov potrjujejo zlata priznanja, ki jih Pekarna Pečjak vsako leto prejema za svoje izdelke. Blagovna znamka Pekarna Pečjak je tudi dvakratna prejemnica nagrade Trusted Brand, najbolj zaupanja vredna blagovna znamka za kruh in pekovsko pecivo, po izboru slovenskih potrošnikov.

 

-      Zakaj smo posebni?

Visoka kakovost surovin in izdelkov, naravne sestavine brez nepotrebnih dodatkov, ter prednostno lokalni dobavitelji surovin, so vodilo Pekarne Pečjak. Pri razvoju izdelkov upoštevamo tradicionalno slovensko kuhinjo, hkrati pa se zavedamo zahtev sodobnega potrošnika, zato v svoj asortima dodajamo posebne linije izdelkov kot so: eko/bio, vegansko, izdelki brez jajc in mleka, izdelki s funkcionalnimi lastnostmi… 


-      Življenski moto?

Sledimo smeri, ki jo je začrtal gospod Stanislav Pečjak, ustanovitelj Pekarne Pečjak: “Naši kupci so tudi naše družine, sosedi, prijatelji. Ponuditi karkoli drugega kot najboljše je preprosto nepredstavljivo.” 


96512690 1094558407582794 7611822817595621376 N

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.