Iskanje Iskanje

MOJI ŠTRUKLJI

MOJI ŠTRUKLJI

Kontakt: 040 580 556

Instagram: @mojistruklji

Facebook: Moji Štruklji Slovenije

 

-      Ponudba

V štrukljarnici Moji štruklji Slovneije ponujamo več kot 25 vrst štrukljev (med njimi so tradicionalni in klasični, pa tudi sadni, čokoladni, veganski in takšni za prave gurmane). Dnevno sveže štruklje pripravljamo iz vlečenega, kvašenega, listnato-kvašenega, polnozrnatega ali ajdovega testa in jih napolnimo z najrazličnejšimi polnili.

Poleg štrukljev pripravljamo dnevno sveže juhe in enolončnice ter domače jedi, kot so ajdovi žganci, kislo mleko, domača klobasa,..


Pri izbiri sestavin prisegamo na tradicijo ter sestavine domače in lokalne pridelave.

 

-      Dodatna storitev


TO GO - Vse štruklje in enolončnice lahko odnesete s seboj v priročni in okolju prijazni embalaži 

WOLT IN GLOVO – Našo ponudbo štrukljev in enolončnic je mogoče naročiti tudi preko aplikacije Wolt in Glovo


-      Zgodovina

Zgodba o štruklji se je začela več kot dvajset let nazaj v domu na Kofcah, kjer je Peter v mladih letih pomagal pri vodenju planinskega doma, ki ga je kmalu tudi prevzel. Na planini so štruklji kmalu postali pravi hit in za mnoge so bili prav ti slastni testeni zavitki razlog za vzpon na Kofce.

Zaradi velike priljubljenosti je zrasla ideja o ljubljanski lokaciji, ki se je z odprtjem štrukljarnice na osrednji tržnici uresničila leta 2017. Tako smo prisotni že skoraj 5 let.

 

-      Zakaj smo posebni?

Toliko vrst štrukljev, ko jih imamo mi, nima nihče J

V stalni ponudbi jih imamo okoli sedemindvajset, sicer pa jih je več kot šestdeset vrst. Najbolj željeni okusi štrukljev so malina s temno čokolado, borovnica in ajdov z orehi. Najbolj posebni pa mango z jogurtom, štrukelj s sečuanskim poprom in citrusi. Vsako sezono razvijemo kakšen nov okus, najbolj pomembno pa nam je, da so pripravljeni iz svežih, sezonskih in lokalnih, kakovostnih sestavin.

 

-      Življenski moto?

Neskončno variacij ročno izdelanih štrukljev


Strukeljkavasok

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.