Iskanje Iskanje

ŠRC Stožice

Opis

Parkirni prostori za parkiranje osebnih vozil in avtobusov se nahajajo v parkirni hiši športnorekreacijskega centra v Stožicah (v nadaljevanju ŠRC Stožice). Uvoz na parkirišče je urejen iz rondoja na Štajerski cesti (Vhod 1) in s Ceste Janeza Porente (Vhod 5).

Na parkirišču je skupaj 509 parkirnih mest za osebna vozila, od tega je 60 parkirnih mest namenjenih gibalno oviranim osebam oz. invalidom. Poleg tega je na parkirišču 45 parkirnih mest namenjenih za parkiranje avtobusov.

Na parkirišču je mogoče najeti parkirno mesto, vendar največ 200 parkirnih mest. Za njem je potrebno izpolniti Vlogo za najem parkirnega mesta ter jo poslati na elektronski naslov info@lpt.si.

Razpoložljivost parkirnih mest za najem oziroma pregled števila čakajočih vlog za najem parkirnega mesta najdete na tukaj.

Del parkirišča v ŠRC Stožice deluje po sistemu P+R (angleško izraz : park and ride, slovenski izraz: parkiraj in se pelji z avtobusom) kar pomeni, da je kombinacija zasebnega in javnega prevoza. P+R sistem omogoča, da se uporabnik do pomembnejših točk na obrobju mesta oziroma do glavnih mestnih vpadnic pripelje z osebnim vozilom, pot v mesto pa nadaljuje z javnim prevozom.

Ob vhodu 1 je postajališče mestnega avtobusa podaljšane linije Sostro‒Center Stožice številka 13.

Cena parkiranja

Cenik in delovni čas vam je na voljo tukaj.

Lokacija

Odpri lokacijo v Google Maps

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.