Iskanje Iskanje

P+R Studenec

Opis

Sistem P+R (angleško izraz : park and ride, slovenski izraz: parkiraj in se pelji z avtobusom) je kombinacija zasebnega in javnega prevoza. P+R sistem omogoča, da se uporabnik do pomembnejših točk na obrobju mesta oziroma do glavnih mestnih vpadnic pripelje z osebnim vozilom, pot v mesto pa nadaljuje z javnim prevozom.

Parkirišče P+R Studenec se nahaja v parkirni hiši pod trgovskim centrom Hofer v bližini križišča Zaloške in Chengdujske ceste, od koder se v središče Ljubljane odpeljete z mestnim avtobusom številka 11, 11B, (postajališče na Zaloški cesti) ali z mestnim avtobusom številka 20, 20Z in 22 (postajališče na cesti Nove Fužine). Vhod v parkirno hišo P+R je s Chengdujske ceste.

Parkirišče je opremljeno z video nadzornim sistemom. V neposredni bližini trgovskega centra Hofer je tudi Urbanomat.

Na parkirišču P+R je skupaj 187 parkirnih mest za osebna vozila, od tega je devet parkirnih mest namenjenih gibalno oviranim osebam oz. invalidom.

Na parkirišču je mogoče najeti parkirno mesto, vendar največ 60 parkirnih mest. Za njem je potrebno izpolniti Vlogo za najem parkirnega mesta ter jo poslati na elektronski naslov info@lpt.si.

Cena parkiranja

Pravico do dveh voženj z mestnim avtobusom. Plačilo velja 24 ur od nakupa. V cene parkirnin je vključen DDV v višini 22%.

Cena mesečnega najema parkirnega prostora znaša 45 evrov. V cene najemnin je vključen DDV v višini 22%.

Cenik in delovni čas vam je na voljo tukaj.

Chendujska 1

Chendujska 3

Lokacija

Odpri lokacijo v Google Maps

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.