Iskanje Iskanje

P+R Ježica

Opis

Sistem P+R (angleško izraz : park and ride, slovenski izraz: parkiraj in se pelji z avtobusom) je kombinacija zasebnega in javnega prevoza. P+R sistem omogoča, da se uporabnik do pomembnejših točk na obrobju mesta oziroma do glavnih mestnih vpadnic pripelje z osebnim vozilom, pot v mesto pa nadaljuje z javnim prevozom.

Parkirišče P+R Ježica se nahaja na severnem obrobju mesta Ljubljane, od koder se v središče Ljubljane odpeljete z mestnim avtobusom številka 11.

Parkirišče je opremljeno z Urbanomati in video nadzornim sistemom.

Na parkirišču P+R je skupaj 117 parkirnih mest za osebna vozila, od tega sta dve parkirni mesti namenjeni gibalno oviranim osebam oz invalidom. Parkirišče je urejeno tudi za tovorna vozila (56 parkirnih mest).

Cena parkiranja

Od ponedeljka do nedelje uporabniki parkirišča P+R s plačilom parkirnine v višini 1,30 evra pridobijo pravico do dveh voženj z mestnim avtobusom. Plačilo velja 24 ur od nakupa. V cene parkirnin je vključen DDV v višini 22%. 

Cenik in delovni čas vam je na voljo tukaj.

Jezica Dron 1

Jezica 3 1

Lokacija

Odpri lokacijo v Google Maps

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.