Iskanje Iskanje

P+R Barje

Opis

Sistem P+R (angleško izraz : park and ride, slovenski izraz: parkiraj in se pelji z avtobusom) je kombinacija zasebnega in javnega prevoza. P+R sistem omogoča, da se uporabnik do pomembnejših točk na obrobju mesta oziroma do glavnih mestnih vpadnic pripelje z osebnim vozilom, pot v mesto pa nadaljuje z javnim prevozom.

Parkirišče P+R Barje se nahaja ob Barjanski cesti na južnem obrobju Ljubljane. Na parkirišču parkirate in se v center Ljubljane odpeljete z mestnim avtobusom številka 9.

Parkirišče je opremljeno z Urbanomati in video nadzornim sistemom.

Na parkirišču P+R je skupaj 347 parkirnih mest za osebna vozila, od tega je 13 parkirnih mest namenjenih gibalno oviranim osebam oz. invalidom in osem parkirnih mesta polnjenju električnih vozil.

Cena parkiranja

Od ponedeljka do nedelje uporabniki parkirišča P+R s plačilom parkirnine v višini 1,30 evra pridobijo pravico do dveh voženj z mestnim avtobusom. Plačilo velja 24 ur od nakupa. V cene parkirnin je vključen DDV v višini 22%.

Za uporabnike dolgotrajnega parkiranja na parkirišču P+R je določena enotna tarifa v višini 5 evrov na dan. Plačilo velja 24 ur od datuma nakupa za največ 7 dni. V cene parkirnin je vključen DDV v višini 22%.

Cenik in delovni čas vam je na voljo tukaj.

Pr Barje Dron 2

Pr Barje 1

Lokacija

Odpri lokacijo v Google Maps

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.