Iskanje Iskanje

PH Kongresni trg

Opis

Parkirna hiša Kongresni trg se nahaja v središču mesta med Filharmonijo in Slovensko cesto. Uvoz in izvoz v parkirno hišo je urejen s Slovenske ceste.

V parkirni hiši je 716 parkirnih mest, od tega je 14 parkirnih mest namenjenih gibalno oviranim osebam oz. invalidom ter šest parkirnih mest polnjenju električnih avtomobilov.

V parkirni hiši je mogoče najeti parkirno mesto, vendar največ 400 parkirnih mest. Do najema parkirnega mesta so upravičeni stanovalci in pravne osebe s prebivališčem oz službenim delovanjem na naslovih, ki so navedeni na Seznamu ulic. Seznam ulic najdete tukaj. Za njem je potrebno izpolniti Vlogo za najem parkirnega mesta ter jo poslati na elektronski naslov info@lpt.si. Vlogi za najem parkirnega mesta mora biti priložena Izjava o resničnosti podatkov.

Razpoložljivost parkirnih mest za najem oziroma pregled števila čakajočih vlog za najem parkirnega mesta najdete na tukaj.

Cena parkiranja

Cenik in delovni čas vam je na voljo tukaj.

Kongresni Trg Dron 1

Kongresni Trg 1 1

Lokacija

Odpri lokacijo v Google Maps

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.