Iskanje Iskanje

Noč v arkadah

Datum

Petek, 19. 5. 2023

Spoštovani,

z veseljem vas vabimo na glasbene večere pod imenom "Noč v arkadah". Pripravili bomo glasbene večere, ki bodo potekali vsak četrtek v čarobnem okolju Plečnikovih arkad. Pridružite se nam med 19:00 in 22:00. uro.

Naša prizadevanja so usmerjena v ustvarjanje prijetnega vzdušja, kjer boste lahko uživali v čarobnih zvokih različnih glasbenih žanrov. Ne glede na vaš glasbeni okus, vam obljubljamo, da boste našli nekaj zase. Naši izvrstni glasbeniki vam bodo postregli s prvovrstnim repertoarjem, ki vas bo popeljal na nepozabno glasbeno potovanje.

Vedno si prizadevamo zagotoviti najboljšo možno izkušnjo, zato smo izbrali Plečnikove arkade kot popolno prizorišče za naše dogodke. Njihova arhitektura ustvarja edinstveno vzdušje, ki bo pripomoglo k čarobnosti glasbenih večerov. Pridružite se nam in se prepustite glasbi v idiličnem okolju Plečnikovih arkad.

Želimo poudariti, da je organizacija dogodka odvisna od vremenskih razmer. V primeru slabega vremena, bomo žal primorani odpovedati dogodek.

Ne zamudite priložnosti, da doživite glasbeno magijo v Plečnikovih arkadah. Označite si četrtek v koledarju, saj bo to večer, ko bomo skupaj ustvarili nepozabne trenutke ob zvokih izvrstne glasbe.

Noc V Arkadah 86 2023 11
Noc V Arkadah 86 2023 7
Noc V Arkadah 86 2023 10
Noc V Arkadah 86 2023 13
Noc V Arkadah 86 2023 12
No V Arkadah 7
Noc V Arkadah 10
No V Arkadah 9

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.