Iskanje Iskanje

Plačevanje naših storitev s trajniki

Datum

Četrtek, 18. 1. 2024

Uporabniki naših storitev lahko nekatere storitve plačujete tudi preko SEPA direktnih obremenitev (trajniki). Na ta način lahko uredite plačevanje mesečnega najema parkirnih prostorov (abonenti) in mesečno uporabo poligona na avtosejmu.

Vse aktivnosti povezane z direktnimi obremenitvami SEPA (sklenitev ali ukinitev direktne obremenitve, sprememba plačilnega računa) urejate na Javnem holdingu Ljubljana, in sicer osebno ali po pošti (elektronski ali navadni).

Osebno direktne obremenitve lahko uredite vsako sredo in petek med 8. in 13. uro v pritličju poslovne stavbe Javnega holdinga Ljubljana na Verovškovi ulici 70 v Ljubljani. Potrebujete veljaven osebni dokument, bančno kartico in račune (UPN), za katere želite urediti soglasje za direktno obremenitev.

Če želite direktno obremenitev urediti po navadni ali e-pošti morate pravilno izpolnjen in podpisan obrazec Soglasje za direktno obremenitev SEPA poslati skupaj s fotokopijo bančne kartice na naslov Javni holding Ljubljana, Verovškova ulica 70, 1000 Ljubljana. Skenogram izpolnjenega in podpisanega obrazca oziroma elektronsko podpisan in izpolnjen obrazec, lahko uporabniki skupaj s skenogramom bančne kartice pošljete tudi po elektronski pošti na e-naslov posta@jhl.siPrimer izpolnjenega obrazca Soglasje za direktno obremenitev SEPA.

Soglasje za direktno obremenitev SEPA lahko poda tudi plačnik oziroma imetnik plačilnega računa, ki ni prejemnik računa za storitve.

Za več informacij o direktnih obremenitvah lahko pokličete na telefonsko številko 01 4740 866 (pisarna direktnih obremenitev) ali na XY, ali pa vprašanje pošljete po elektronski pošti na e-naslov posta@jhl.si. Več o direktnih obremenitvah najdete na povezavi Odgovori na pogosta vprašanja na temo direktnih obremenitev.

Gosarjeva 2 1

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.