Iskanje Iskanje

Novoletna čestitka sodelavcev v JP LPT

Datum

Petek, 15. 12. 2023

Ob zaključku leta se želimo zahvaliti za vašo zvestobo in podporo. Leto 2023 je bilo za nas obdobje rasti, inovacij ter uspešnih projektov na področju parkirišč, tržnic in prometa.

Naša prizadevanja so bila usmerjena v zagotavljanje kakovostnih storitev našim strankam, pri čemer smo skrbno sledili njihovim potrebam.

Trudimo se, da vaše izkušnje na naših parkiriščih in tržnicah postanejo še bolj prijetne in učinkovite.

V tem prazničnem času se spomnimo naše skupne poti in dosežkov. Želimo si, da bi bilo novo leto polno novih priložnosti in uspehov, tako na osebnem kot tudi poslovnem področju.

Obenem upamo, da bomo še naprej gradili trajnostne in inovativne rešitve na področju prometa, kar bo prispevalo k boljši kakovosti življenja v našem mestu.

Posebej ponosni smo na naš pravljični šotor, ki je postal prostor srečevanja in doživetij. V prihajajočem letu se obetajo še številne čarobne prireditve in dogodki, ki bodo obogatili naše skupno doživetje.

Naj bo prihajajoče leto polno ljubezni, radosti in uspehov. Hvala, ker ste del naše zgodbe. Skupaj gradimo boljšo prihodnost!

Vesele praznike in srečno novo leto vam želijo Ljubljanska parkirišča in tržnice.

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.