Iskanje Iskanje

Ledena pravljica se vrača na Pogačarjev trg

Datum

Torek, 9. 1. 2024

Ledena pravljica se vrača na Pogačarjev trg

Z velikim ponosom in navdušenjem oznanjamo, da se v srce našega mesta vrača drsališče "Ledena pravljica". Ta zimski biser, ki bo svoja vrata odprl 15. januarja 2024, obljublja, da bo Pogačarjev trg ponovno zažarel v polni zimski lepoti, sijaju in veselju. Ledena pravljica ni le drsališče, ampak kraj, kjer se prepletajo sanje, smeh in nepozabni trenutki. Od družin z otroki, ki prvič stopajo na led, do izkušenih drsalcev, ki uživajo v elegantnih zavojih na ledu - ta kraj združuje vse generacije v skupnem uživanju zimske idile.

Poseben poudarek letos dajemo povezovanju in druženju. Vsak dan bo na drsališču živahno vzdušje, obogateno z glasbo in toplimi napitki, kar bo ustvarilo pristno zimsko doživetje. Četrtkovi večeri bodo rezervirani za Poslovno ligo Curlinga, ki prinaša edinstveno priložnost za lokalna in tudi ostala podjetja, da se pomerijo v prijateljskih tekmovanjih in okrepijo timski duh. Za vse individualne obiskovalce, ki bi se želeli preizkusiti v igri Curlinga, pa bodo nemenji sredini večeri.

Cenik:

·        Cena za drsanje: 3 EUR z DDV.

·        Cena za drsanje in izposojo drsalk: 5 EUR z DDV.

·        Izposoja pripomočka za drsanje (pingvin): 3 EUR z DDV

·        Curling (sreda): 10 EUR/oseba

Delovni čas in posebnosti: Drsališče bo odprto vsak dan od 11:00 do 21:00. ure, z izjemo sred in četrtkov, ko bo zaradi curlinga drsališče zaprto med 18:00 in 22:00, lahko pa se nam v tem času pridružite v zabavni igri Curlinga.

Tečaji drsanja: Tečaji drsanja za šole in vrtce bodo potekali ob ponedeljkih in torkih med 11:00 in 13:00.uro.

Vabimo vse ljubitelje drsanja na pokrito drsališče in uživanje v čarobni zimski izkušnji. Za več informacij obiščite našo spletno stran ali nas spremljajte na družbenih omrežjih.

Organizator: 

JP LPT d.o.o.

Ledena Pravljica 2024

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.