Odpoved javnih prireditev

Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice, d. o. o. obvešča, da so v skladu z aktualnimi usmeritvami Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter v skladu z izdano Odredbo o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji ( UL RS 16/20 z dne 09.03.2020) glede preprečevanja širitve okužbe s koronavirusom (Covid – 19) na območju Slovenije, do vključno 31. 3. 2020 odpovedane vse javne prireditve, katere so bile predvidene na lokacijah znotraj našega podjetja.

 

V skladu z navedenim odpovedujemo prireditve na lokaciji Cesta dveh cesarjev in sicer Avto sejem ter Bolšji sejem ter  vse prireditve na vseh javnih površinah ljubljanskih tržnic.

 

Tudi v nadaljnje bomo skrbno spremljali in upoštevali vse usmeritve in navodila,  tako Nacionalnega inštituta za javno zdravje kot tudi Vlade Republike Slovenije. Prav tako bomo odgovorno izvajali vse predpisane preventivne ukrepe za skupno dobro.

 

O vseh morebitnih nadaljnjih sprejetih ukrepih znotraj našega podjetja vas bomo pravočasno obveščali. Vse aktualne informacije lahko spremljati na spletni strani našega podjetja.