Obvestilo v zvezi z odpovedjo javnih prireditev na lokacijah znotraj JP LPT, d. o. o.

Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice, d. o. o. (JP LPT, d. o. o.) obvešča, da so zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije SARS COV-2 (COVID-19) na podlagi Odloka Vlade Republike Slovenije o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji ter prepovedi gibanja izven občin, ki velja od dne 30. 3. 2020, do nadaljnjega odpovedane vse javne prireditve, ki so bile predvidene na lokacijah znotraj JP LPT d. o. o.

V skladu z navedenim so odpovedane vse prireditve na lokaciji Cesta dveh cesarjev (avtosejem in bolšji sejem) kot tudi na vseh javnih površinah ljubljanskih tržnic.

 

Tudi v prihodnje bomo skrbno spremljali in upoštevali usmeritve in navodila Nacionalnega instituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije in odgovorno izvajali vse predpisane preventivne ukrepe za dobrobit skupnosti. Aktualne informacije lahko spremljate na spletni strani JP LPT d. o. o.: http://www.lpt.si/ in na spletni strani Mestne občine Ljubljana: https://www.ljubljana.si/sl/aktualno/.